Κατηγορίες & βραβεία

Aναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία

Α’ Ενότητα: Οι καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης της χρονιάς

Οι υποψηφιότητες σε αυτήν την ενότητα υποβάλλονται ανάλογα με το είδος της επιχείρησης

1. Restaurant

1.1 Best New Taste

1.2 Healthy Taste

1.3 All-Time Classic

1.4 Special Menu

1.5 Drinks Menu

1.6 Total Experience

2. Grill

2.1 Best New Taste

2.2 Healthy Taste

2.3 Special Menu

2.4 Drinks Menu

2.5 Total Experience

3. Pizza

3.1 Best New Taste

3.2 Healthy Taste

3.3 Special Menu / Combo

3.4 Drinks Menu

3.5 Total Experience

4. Burger

4.1 Best New Taste

4.2 Healthy Taste

4.3 Special Menu / Combo

4.4 Drinks Menu

4.5 Total Experience

5. Street food

5.1 Best New Taste

5.2 Best Ethnic Taste

5.3 Special Menu / Combo

5.4 Total Experience

6. Snack & Coffee Take Away

6.1 Best New Taste

6.2 Best Coffee Selection

6.3 Healthy Taste

6.4 Special Menu / Combo

6.5 Total Experience

7. Café – Bar

7.1 Best New Taste

7.2 Best Beer Selection

7.3 Smart Wine Selection

7.4 Best Cocktails List

7.5 Total Experience

8. Gelateria – Frozen Yogurt

8.1 Best New Taste

8.2 Healthy Taste

8.3 Total Experience

9. Creperie

9.1 Best New Taste

9.2 Healthy Taste

9.3 Summer Taste / Winter Taste

9.4 Total Experience

10. Juice Bar

10.1 Best New Taste

10.2 Bio Choice / Superfood Special

10.3 Summer Taste / Winter Taste

10.4 Total Experience

11. Bakery

11.1 Best New Taste

11.2 Healthy Taste

11.3 Νηστίσιμη Επιλογή / Vegetarian Choice

11.4 Food service / Catering

11.5 Total Experience

12. Patisserie

12.1 Best New Taste

12.2 Healthy Taste / Sugar Free Taste

12.3 Summer Taste / Winter Taste

12.4 Catering

12.5 Total Experience

13. Catering

13.1 Tailor-Μade Menu

13.2 Corporate Events

13.3 Wedding Receptions & Private Parties

13.4 New Concept / Innovation

Επεξήγηση υποκατηγοριών

Best New Taste: Οι πιο πετυχημένες γευστικές προτάσεις που λανσαρίστηκαν την τελευταία διετία. Healthy Taste: Υγιεινές προτάσεις, χορτοφαγικές, νηστίσιμες και βιολογικές επιλογές. Αll-Time Classic: Διαχρονικές γευστικές προτάσεις. Special Menu: Έξυπνοι και δημοφιλείς συνδυασμοί γεύσεων και προϊόντων. Drinks Menu: Καλοσχεδιασμένες επιλογές κρασιού, μπύρας, αλκοολούχων και μη ποτών. Total Experience: Ξεχωριστή συνολική εμπειρία, από τη γεύση μέχρι την εξυπηρέτηση και την αισθητική.

Β’ Ενότητα: Οι καλύτερες πρακτικές της ελληνικής εστίασης

Υποψηφιότητες υποβάλλονται από όλα τα είδη επιχειρήσεων

1. Food & Drink Concepts New

Τα πιο δυναμικά νέα concept που παρουσιάστηκαν στον χώρο της εστίασης.

2. New Trends & Innovations New

Προϊόντα, υπηρεσίες και έργα που εισάγουν νέες τάσεις ή/και προωθούν την καινοτομία στον χώρο της εστίασης.

3. Greek Food Ambassadors New

Ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης στο εξωτερικό.

4. Service Team

Ομάδες που χαρακτηρίζονται από κορυφαία εξυπηρέτηση και άψογη ενορχήστρωση ανθρώπων και διαδικασιών.

5. Interior Design & Flagship Store New

Καταστήματα εστίασης που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου τους. / Τα πιο εμβληματικά καταστήματα κάθε αλυσίδας.

6. Delivery

Οι καλύτερες επιχειρήσεις όσον αφορά την ταχύτητα, την ποιότητα και το ωράριο της υπηρεσίας διανομής.

7. Family Experience

Οι καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης όσον αφορά γεύματα, δώρα και ειδικούς χώρους ή υπηρεσίες για παιδιά.

8. Party Experience & Special Nights New

Οι καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης όσον αφορά τη διοργάνωση ειδικών, εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων και πάρτι. / Βραδιές με ειδικά μενού ή ειδικά concept.

9. Food Festivals New

Ειδικές θεματικές διοργανώσεις από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

10. Food Events

Διοργανώσεις γευστικών δοκιμών και εξοικείωσης με γαστρονομικά προϊόντα.

11. Social & Digital Presence

Δυναμική παρουσία στις ψηφιακές πλατφόρμες και/ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

12. Loyalty Program

Ελκυστικά, δημοφιλή ή/και πρωτότυπα προγράμματα επιβράβευσης πελατών.

13. Tech smart

Αξιοποίηση λύσεων τεχνολογίας για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών ή για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών.

14. Social Responsibility

Ξεχωριστά προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας, από την προσφορά γευμάτων μέχρι ειδικές εκπτώσεις για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

15. Green Practices

Οι καλύτερες πρακτικές στον τομέα των υπεύθυνων προμηθειών, της ανακύκλωσης και της εξοικονόμησης φυσικών πόρων.

16. Strategic Growth

Αξιοσημείωτη αύξηση τζίρου και/ή στρατηγική ανάπτυξη σημείων παρουσίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Γ’ Ενότητα: Οι προμηθευτές της χρονιάς

Υποψηφιότητες υποβάλλονται από προμηθευτές του κλάδου της εστίασης

1. Restaurant

Βραβεία σε επιχειρήσεις για την αύξηση του μεριδίου αγοράς τους, την αριστεία στην εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιότητα ή την καινοτομία ενός νέου προϊόντος, μιας επιχειρηματικής λύσης ή του εξοπλισμού που διαθέτουν στην αγορά.

2. Café

Βραβεία σε επιχειρήσεις για την αύξηση του μεριδίου αγοράς τους, την αριστεία στην εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιότητα ή την καινοτομία ενός νέου προϊόντος, μιας επιχειρηματικής λύσης ή του εξοπλισμού που διαθέτουν στην αγορά.

3. Bar

Βραβεία σε επιχειρήσεις για την αύξηση του μεριδίου αγοράς τους, την αριστεία στην εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιότητα ή την καινοτομία ενός νέου προϊόντος, μιας επιχειρηματικής λύσης ή του εξοπλισμού που διαθέτουν στην αγορά.

4. Bakery – Patisserie

Βραβεία σε επιχειρήσεις για την αύξηση του μεριδίου αγοράς τους, την αριστεία στην εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιότητα ή την καινοτομία ενός νέου προϊόντος, μιας επιχειρηματικής λύσης ή του εξοπλισμού που διαθέτουν στην αγορά.

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication

Hotel & Restaurant

Χορηγοί

Υποστηρικτής

Τιμητική Υποστήριξη

Χορηγοί Επικοινωνίας